Praktik

Praktik!
Tjoho, nu är vi ute på praktik och vi har alla varit lite spända över detta. Eftersom vi alla är på olika ställen i Sverige så har vi inte så bra koll på varandra, men jag kan ju delge er var jag är och hur jag har det.

Jag är i Skåne, på Osby aktivcenter. Det är ett träningscenter som har gruppträning som spinning, bodypump, core, zumba m.m. De erbjuder massage, gym och extravaganza.
Min tid här har än så länge varit jättebra. De som jobbar är hur trevliga som helst och mycket välkomnande. Jag har nu mest stått bredvid och försöker lära mig receptionen lite, hur deras rutiner funkar. Jag körde ett spinningpass i lördags redan och har ett till idag. Jag gjorde min första massage igår och har en till idag. Döm om min förvåning så är nästan alla mina massagetider uppbokade :) och kunden jag hade igår var så nöjd att hon bokade in en tid till, vad glad man blir :)

Jag får vara med på alla pass och utnyttja gymmet. Så jag kan absolut inte klaga på min praktikplats!
Hoppas att ni andra har fått det lika bra som jag!

Kram Emma 

Fredag på Lillsved

7 km på bandet idag, inte illa :)

Bara jag o lisa kvar i grindis och just nu lagar vi mat. För mig blir det lax, fullkornspasta, pesto och bladspenat i en härlig mix. Lisa gör en smoothie med ägg, lite bär och annat smått o gott. Har ni hört det förut att vi äter en del här i grindis?! Hehe, utan mat skulle vi inte klara oss länge :)

Till klockan är åtta ska vi hinna duscha och transportera oss till östra villan för lite soffhäng och let´s dance. En härlig fredagskväll, tycker ni inte det?

Jag klarade även mitt mål idag, att göra 20st armhävningar, YEY! Känner mig himla stolt och duktig :)

 Kramis Emma


RSS 2.0